Rådgivning – facilitering

Vi hjælper bestyrelser og ledergrupper med at være ambitiøse på medlemmernes vegne og med at beslutte hvilken vej, foreningen vil gå. Vi faciliterer processen, rådgiver, giver ny viden og giver eksempler på, hvordan andre foreninger takler udfordringerne.

Facilitator til strategiproces

Hvis det er tid til atjustere jeres strategi eller måske tid til en ny strategi, så deltager vi både med foredrag om tidens udfordringer for foreninger og med inspiration til udviklingog professionalisering fra andre foreninger.

Vi faciliterer hele strategiprocessen,  som regel med bestyrelse og ledergruppe som deltagere.  Resultatet er en plan for fremtiden, et ambitiøst mål med angivelser af de fokusområder, som flytter foreningen i den rigtige retning. En plan, som både bestyrelse, medarbejdere og medlemmer er enige i og bakker op om og som max. fylder een side.

Facilitator ved Folkemødet 2020

Ved Folkemødet på Bornholm er der rig mulighed for at opnå fokus på jeres sag, den forskel som foreningen gør for samfundet og for medlemmerne. Helle Staberg er en erfaren facilitator og har faciliteret events og debatter både for foreninger ved alle folkemøder siden 2013.  Helle hjælper med planlægningsfase, facilitering ved mødet og opsamling.

Helle deltager i forvejen ved Folkemødet 2020, så ring bare til telf. 61307051.

Læs mere om:

Foreningsudvikling her.

Foreningens ‘forretningsmodel’ her.

Det kompetente bestyrelsesarbejde her.

Organisationen får med STABERG en ekstra hånd i en travl tid. En hjælp, som er uvildig og kan få øje på eventuelle blinde pletter i organisationen. En der kan stille de rigtige spørgsmål og en, der selv har mange års erfaring i medlemsorganisationer med at holde fokus på forretning og værdi for medlemmer. Ring og få et  tilbud på forløbet – Helle Staberg 61307051.