Foreningsudvikling

Foreningsudvikling

(Se video om foreningsdemokratiets udfordringer her (2018))

Vi hjælper bestyrelser og ledergrupper med at være ambitiøse på medlemmernes vegne og med at skaffe fakta, vurdere og beslutte hvilken vej, foreningen bør/vil gå. Vi faciliterer processen, rådgiver undervejs, giver ny viden og viser eksempler på, hvordan andre foreninger takler udfordringerne.

Resultatet er en strategi og plan for fremtiden. Et ambitiøst mål med angivelser af de fokusområder, som vil flytte foreningen i den retning, som der er brug for.

Alt efter udfordringerne vil både medlemmer, folkevalgte og medarbejdere kunne bidrage til bestyrelsens beslutninger.

Læs mere om:

Foreningsudvikling her.

Foreningens ‘forretningsmodel’ her.

Det kompetente bestyrelsesarbejde her.

Kick-off møder for folkevalgte og eller medarbejdere, se her

Ved Folkemødet på Bornholm 2020 er der rig mulighed for at opnå fokus på jeres sag den forskel, som foreningen gør for samfundet og for medlemmerne. Helle faciliterer også debatter ved Folkemødet, og har faciliteret events og debatter ved folkemøder siden 2013. Helle deltager i forvejen ved Folkemødet 2020, så ring bare til telf. 61307051.

Organisationen får med STABERG en ekstra hånd i en travl tid. En hjælp, som er uvildig og kan få øje på eventuelle blinde pletter i organisationen. En der kan stille de rigtige spørgsmål og en, der selv har mange års erfaring i medlemsorganisationer med at holde fokus på forretning og værdi for medlemmer. Ring og få et  tilbud på forløbet – Helle Staberg 61307051.