Temagruppe for udvikling

Vær med i en Temagruppe med tilbud om fire møder pr. år om udvalgte, udfordrende og strategiske emner – for direktører og udviklings-, medlems- og kommunikationschefer i  medlemsorganisationer.

Vælg at deltage i ét møde, eller i to, tre eller fire.

Møderne foregår  i Vartovs mødelokaler tæt ved Kbh.’s Rådhus.

Alle møder er kl.  13.00 – 16.30 og med fri networking indtil 17.00.

Dit udbytte

I denne temagruppe  lærer vi nyt af hinanden, af eksperter, forskere m.m.,  vi afprøver nye tanker og ideer og ‘spiller bold’ op af de andre. Med mulighed for både videreuddannelse og networking.

Forskellige  foreninger deltager: fagforeninger, brancheorganisationer, humanitære organisationer mm., – organisationer med medlemmer, og derfor megen inspiration til udvikling af foreningens medlemsvendte forretningsmodel.

Tid, temaer og pris i 2022/23

Datoerne for resten af møderne i 2022/23 4. kvartal/1. kvartal:

  • Onsdag den 23. november 2022 – Fastholdelse eller rekruttering af medlemmer – hvad kan bedst betale sig? Er tiden og teknologien moden til, at vi tør slippe medlemmerne ‘fri’ , og bruge ressourcerne på rekruttering i stedet for fastholdelse? Opbygning af den perfekte ‘medlemsrejse’. Oplæg ved direktør Nils Holm Jørgensen, IDA Innovation.
  • Tirsdag den 17. januar 2023 – Bæredygtigheden. Hvordan bliver en medlemsorganisation bedre til at arbejde  i praksis med bæredygtighed, på kontoret og hos medlemmerne? Eksempel og oplæg ved Dorthe O. Andersen om at komme i gang fra idrætten om ’Idrættens klimaaftryk og DIFs konkrete guidelines til, hvordan danske idrætsforeninger bliver mere grønne’.

Deltagere

Ledere med ansvar for udvikling i en medlemsorganisation. Vores titler er forskellige:  direktører, vicedirektører, udviklings-, medlems-, kommunikations-, administrations-, økonomi- og afdelingschefer.

Pris

Sæsonens to resterende møder 6.000 kr. og et møde 3.500 kr., alle eks. moms. Du kan sende en suppleant, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Indholdet

Hvert møde har således et tema, som har relevans for en leders dagligdag og som behandler emnet på et strategisk plan. Ved hvert møde er der oplæg ved en ekspert fra et universitet, en rådgivningsvirksomhed eller en anden organisation.  Vi  debatterer altid ud fra en vinkel om at give medlemmerne værdi i medlemskabet, om at sikre en professionel forretningsmodel uden at gå  på kompromis med demokrati og fællesskab.

I tilfælde af meget alvorlige Corona-restriktioner foregår møderne online via Zoom.

Tilmelding

Skriv til mig på mail helle@staberg-rm.dk, hvis du vil melde dig til. Angiv hvilke møder, du gerne vil deltage i. Ring eller skriv også, hvis du vil vide mere om møderne og om, hvem de andre er.

— O —

Læs også om vores grundmodel for Mere værdi i medlemskabet.

Se hvorfor DGI er med i temagruppen her: LinkedIn.

Og hvorfor Dansk Sygeplejeråd er med her.

”I STABERG relations temagruppe for udviklingschefer møder jeg ledere fra vidt forskellige medlemsorganisationer, men som organisatorisk har de samme udfordringer. Vi får altid meget brugbar og konkret viden med hjem”. Det siger medlemschef Sebastian Schwarz, Eksportforeningen, Silkeborg.