Udviklingschefer

Et temanetværk med fire møder om året om udvalgte, udfordrende og strategiske emner – for ledere i medlemsorganisationer.

Møderne foregår i Vartovs mødelokaler tæt ved Kbh.’s Rådhus.

Dit udbytte

Vores udfordringer er i princippet ens. Vi er mellemledere og vi kan ikke læse os til løsningerne på de daglige udfordringer. I dette netværk  lærer vi nyt fra eksperter, forskere m.m.,  afprøver nye tanker og ideer og ‘spiller bold op ad de andre’. Der er rigtig god energi i gruppen, siger deltagerne.

Indhold

Fire møder om året med oplæg af eksperter fra universiteter, andre organisationer m. fl.  Vi  debatterer håndtering af individualisering, nye former for fællesskab, ny teknologi, krav om professionalisering, nye forretnings- og foreningsmodeller.

Deltagere

Gruppen er for ledere, som har ansvar for udvikling i en medlemsorganisation, tiltrækning og fastholdelse af medlemmer. Vores titler spænder vidt:  vicedirektører, udviklings-, medlems-, kommunikations-, administrations-, økonomi- og afdelingschefer.

Se de organisationer, som deltager i gruppen her. Der er ikke  konkurrenter i gruppen.

Temaer og mødedatoer

Alle møder er kl. 13 – 16.30 og med networking til kl. 17.

2020:

  • 23. januar 13-17
  • 21. april 13-17
  • 27. august 13-17
  • 25. november 13-17

Pris

Det koster 9.500 kr. eks. moms for fire møder i træk, og 16.000 kr. eks. moms for to deltagere fra samme organisation.  Beløbet dækker mødelokale, forplejning, honorar til oplægsholder samt facilitering af mødet, v/Helle Staberg.

Hvis du er forhindret i at deltage i et møde, kan du sende en kollega 🙂

Tilmelding

Ring eller skriv til Helle Staberg, Staberg relations helle@staberg-rm.dk eller 61307051.

— O —

Læs også om vores grundmodel for Mere værdi i medlemskabet.

Se hvorfor Dansk Sygeplejeråd er med her.

”I STABERG relations temagruppe for udviklingschefer møder jeg ledere fra vidt forskellige medlemsorganisationer, men som organisatorisk har de samme udfordringer. Vi får altid meget brugbar og konkret viden med hjem”. Det siger medlemschef Sebastian Schwarz, Eksportforeningen, Silkeborg.