Temagruppe for udvikling

En Temagruppe med tilbud om fire møder pr. år om udvalgte, udfordrende og strategiske emner – for direktører og udviklings-, medlems- og kommunikationschefer i medlemsorganisationer.

Vær med i ét møde, i to, tre eller fire møder.

Møderne foregår i Vartovs mødelokaler tæt ved Kbh.’s Rådhus. Alle møder er kl.  13.00 – 16.30 og med fri networking indtil 17.00.

Dit udbytte

Du får ny viden fra forskere, vi afprøver tanker og ideer med praktikere fra andre foreninger, vi udfordrer hinanden, og vi stiller spørgsmålstegn til den klassiske måde at drive en forening på. Et netværk med rige muligheder for at blive inspireret til at styrke foreningens forretningsmodel..

Forskellige typer foreninger deltager: fagforeninger, brancheorganisationer, humanitære organisationer mm., – organisationer med medlemmer.

Møderne i 2023/24:

Tirsdag den 25. april 13-16.30 – er afholdt.

Tema: Om interne processer og metoder til tiltrækning og tilknytning af medlemmer, win backs, kontingentstruktur, opbygning hjemmeside,  dataudnyttelse.

Torsdag den 24. august 13-16.30

Tema: Paneldebat – se organisationen udefra i den yngre generations perspektiv 

Tirsdag den 21. november 13-16.30

Tema: Den agile forening – kan vi blive ved med ‘at gå’ alene? Hvordan kan moderne og fleksible former for partnerskaber styrke vores gennemslagskraft? 

Den 17. januar 2024 13-16.30

Tema: Frivillighed – hvad er det, hvad kan det og hvordan gør vi i en moderne kontekst?  

 

Deltagere

Ledere med ansvar for udvikling i en forening/en medlemsorganisation. Vores titler er forskellige:  direktører, vicedirektører, udviklings-, medlems-, kommunikations-, administrations-, økonomi- og afdelingschefer. Gruppen har ca. 15-18 deltagere fra forskellige organisationer ved hvert møde.

Pris

Gebyret for deltagelse er 3.100 for eet møde, 6.000 for to møder, 8.400 kr. for tre og 10.500 kr. for fire møder, alle beløb er eks. moms.

Du kan altid sende en suppleant, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Tilmelding

Skriv til mig på mail helle@staberg-rm.dk, hvis du vil melde dig til. Angiv hvilke møder, du gerne vil deltage i. Ring eller skriv også, hvis du vil vide mere om møderne og fx. om, hvem de andre er.