Udviklingschefer

Vil du være med i netværk for udviklingschefer i interesseorganisationer? Læs om det her.

Netværk for udviklingschefer i medlemsorganisationer

Netværket er for de medarbejdere, som har ansvar for udvikling i en interesseorganisation. Vores titler er mange:  vicedirektører, udviklings-, medlems-, kommunikations og afdelingschefer, seniorrådgivere, mm. Vi er max. 25 deltagere, og vi har alle et fagligt ledelsesmæssigt ansvar for at udvikle organisationen til fortsat at tiltrække og fastholde tilfredse medlemmer. Vores udfordringer er i princippet ens, men alligevel så forskellige, at vi kan blive inspireret af det, de andre gør. Vi vil gerne lære nyt,  prøve nye tanker og ideer af og ‘spille bold op ad andre’.

Se deltagerne i netværket her.

Fire møder om året, oplæg af eksperter fra univesiteter og andre organistaioner og cases fra gruppen selv samt udveksling af erfaringer – sådan er konceptet. Vi  debatterer samfundstrends, dilemmaer, individualisering, ny teknologi, krav om professionalisering. Vi  inspirerer hinanden også på det lavpraktiske niveau, fx mht. til brug af sociale medier, CRM, udvalgsstruktur mm.

Værdi af et medlemskab

Netværket lægger vægt på, at forskellige typer af interesseorganisationer er repræsenteret, fagforeninger, branche- og paraplyorganisationer, idræts- og fritidsorganisationer m. fl.

Møderne  i 2018 har disse temaer og indledes med oplæg fra eksperter:

  • Medlemmets konkrete nytteværdi af medlemskabet – kan vi beregne det? Torsdag den 25. januar 2018.
  • Min rolle som leder ved udvikling og implementering af foreningens strategi for og metoder til foreningens medlemshvervning – hvad virker? Tirsdag den 17. april 2018.
  • Hvordan bruger vi big data fornuftigt – og lovligt? Torsdag den 30. august 2018
  • Tilfredshed, betaler det sig at måle den – i givet fald hvordan? Tirsdag den 13. november 2018.

Hvis du selv er forhindret i at deltage i et møde, kan du undtagelsesvis sende en kollega 🙂

Det koster 9.500 kr. eks.. moms for fire møde.  Beløbet dækker mødelokale, forplejning, honorer til oplægsholder samt professionel facilitering af mødet v/Helle Staberg. Alle  møder er kl. 13 til 17  i Vartovs mødelokaler, København.

Se hvorfor Dansk Sygeplejeråd er med her.

”I STABERG relations netværk for medlemschefer møder jeg ledere fra vidt forskellige medlemsorganisationer, men som organisatorisk har de samme udfordringer. Vi får altid meget brugbar og konkret viden med hjem”. Det siger medlemschef Sebastian Schwarz, Eksportforeningen, Silkeborg.