Udviklingschefer

Et temanetværk med fire møder om året om udvalgte, udfordrende og strategiske emner – for ledere i medlemsorganisationer.

Møderne foregår i Vartovs mødelokaler tæt ved Kbh.’s Rådhus.

Dit udbytte

Vores udfordringer er i princippet ens. Vi er mellemledere og vi kan ikke læse os til løsningerne på de daglige udfordringer. I dette netværk  lærer vi nyt af eksperter, forskere m.m.,  afprøver nye tanker og ideer og ‘spiller bold op ad de andre’. Der er rigtig god energi i gruppen, siger deltagerne.

Indhold

Fire møder om året med oplæg af eksperter fra universiteter, andre organisationer m. fl.  Vi  debatterer værdi i medlemskabet, nye former for fællesskaber, ny teknologi, krav om professionalisering, nye forretnings- og foreningsmodeller og meget mere.

Deltagere

Gruppen er for ledere, som har ansvar for udvikling i en medlemsorganisation, tiltrækning og fastholdelse af medlemmer. Vores titler spænder vidt:  vicedirektører, udviklings-, medlems-, kommunikations-, administrations-, økonomi- og afdelingschefer.

Temaer og mødedatoer

Alle møder er kl. 13 – 16.30 og med networking til kl. 17.

Datoerne er

  • 25. november 2020
  • 12. januar 2021
  • 21. april 2021
  • 26. august 2021
  • 17. november 2021

Pris

Gebyret er 9.500 kr., eks moms for deltagelse i et år.

Hvis du er forhindret i at deltage i et møde, kan du sende en kollega 🙂

Tilmelding

Ring eller skriv til Helle Staberg, Staberg relations helle@staberg-rm.dk eller 61307051, hvis du vil se det fulde program og høre,  hvem de andre deltagere er.

— O —

Læs også om vores grundmodel for Mere værdi i medlemskabet.

Se hvorfor DGI er med i temagruppen her: LinkedIn.

Og hvorfor Dansk Sygeplejeråd er med her.

”I STABERG relations temagruppe for udviklingschefer møder jeg ledere fra vidt forskellige medlemsorganisationer, men som organisatorisk har de samme udfordringer. Vi får altid meget brugbar og konkret viden med hjem”. Det siger medlemschef Sebastian Schwarz, Eksportforeningen, Silkeborg.