Netværk

Netværk for formænd for medlemsorganisationer. En gruppe folkevalgte formænd, som mødes tre gange om året for at drøfte opgaven som formand for en medlemsorganisation – med de udfordringer og dilemmaer, som følger netop formanden i spændingsfeltet mellem medlemmer, samfund, direktion mm.  Møderne i 2019 er den 4. april, 27. august og 4. december. alle kl. 14-18. Program og deltagerliste kan fås hos Helle Staberg tlf. 61307051.

Netværk for udviklingschefer i interesseorganisationer. En gruppe af udviklings-, kommunikations- og medlemschefer, som med fire møder om året arbejder i dybden med den moderne medlemsorganisation, med metoder til at udvikle foreningens arbejde, forretningsudvikling, fastholdelse og rekruttering af medlemmer. Se her Udviklingschefer.

Som deltager i en af de to grupper får du ny viden og inspiration, stof til læring og et kendskab til best practice indenfor såvel den strategiske udvikling af en interesseorganisation som den praktiske del/driften af det medlemsvendte arbejde. I begge grupper får du teoretiske/praktiske oplæg fra universiteter, andre organisationer og fra gruppen selv med gode cases. Forskellige typer af medlems-/interesseorganisationer deltager, fx. fagforeninger, brancheorganisationer, humanitære organisationer, – men kun medlemsorganisationer.