Netværk

To netværk

1. Netværk for direktører i interesseorganisationer. En gruppe af direktører/sekretariatsledere i medlemsorganisationer, som med fire temamøder om året diskuterer og inspirerer hinanden til at udvikle den top-professionelle medlemsorganisation. Organisationen med synlighed, kant, mening og med en professionel tilgang til medlemmers, frivilliges og medarbejderes behov og ønsker. Nu og i fremtiden. Se her Direktører og sekretariatschefer .

2. Netværk for udviklingschefer i interesseorganisationer. En gruppe af udviklings-, kommunikations- og medlemschefer, som med fire møder om året arbejder med den moderne medlemsorganisation, metoder til at udvikle foreningens arbejde, forretningsudvikling, fastholdelse og rekruttering af medlemmer. Se her Udviklingschefer.

Som deltager i en af de to grupper får du ny viden og inspiration, stof til læring og et kendskab til best practice indenfor såvel den strategiske udvikling af en interesseorganisation som den praktiske del/driften af det medlemsvendte arbejde. I begge grupper får du teoretiske/praktiske oplæg fra universiteter, andre organisationer og fra gruppen selv, masser af cases og runder, hvor vi agerer som konsulenter for hinanden.