Temagrupper

Formænd

Et minikursus om bestyrelsesarbejde i netop medlemsorganisationer.  For formænd og næstformænd. Temagruppen mødes tre gange om året for at drøfte ledeelsesopgaven som formand for en medlemsorganisation – med de udfordringer og dilemmaer, som følger netop formanden i spændingsfeltet mellem medlemmer, direktion og bestyrelse samt samfundet.  Møderne i 2019 er den 4. april, 27. august og 4. december. alle kl. 14-18. Program, deltagerliste og praktiske detaljer fås hos Helle Staberg tlf. 61307051 og mail helle@staberg-rm.dk.

Læs mere FORMÆND.

 

Udviklingschefer

Temagruppe for udviklingschefer i interesseorganisationer. En gruppe af udviklings-, kommunikations- og medlemschefer, som med fire møder om året arbejder i dybden med den moderne medlemsorganisation, med metoder til at udvikle foreningens arbejde, forretningsudvikling, fastholdelse og rekruttering af medlemmer. Se her UDVIKLINGSCHEFER.

—- 0 —-

Som deltager i en af de to grupper får du ny viden og inspiration, stof til læring og et kendskab til best practice indenfor såvel den strategiske udvikling af en interesseorganisation som den praktiske del/driften af det medlemsvendte arbejde. I begge grupper får du teoretiske/praktiske oplæg fra universiteter, andre organisationer og fra gruppen selv med gode cases. Forskellige typer af medlems-/interesseorganisationer deltager, fx. fagforeninger, brancheorganisationer, humanitære organisationer, – KUN  medlemsorganisationer.