Folkemødet 2017

SoMe og interesseorganisationerne har nu fundet hinanden

– det viste debatten om digitalisering og dilemmaer i medlemsorganisationer ved Folkemødet 2017.

Læs mere her i bloggen.

 

Anders Buhelt

De fire debattører var:

Anders Buhelt, direktør i Ungdommens Røde Kors (URK). Foreningen har netop disrupted sig selv med tre måneders time out for at finde ind til kernen i URK’s mission og finde den bedste måde at engagere frivillige på. Kan det betale sig at disrupte sig selv, og hvordan vil medlemmerne mærke resultatet?

Katja Holm

Katja Elgaard Holm, formand for Dansk Skuespillerforbund (DSF). En spritny strategi 2022 har fokus på at være endnu mere til stede hos medlemmerne i hele landet og på at vise befolkningen de samfundsmæssigt positive effekter, som kunst og DSF har. Hvordan sker det, og er der overhovedet plads til de digitale medier her?

mettewithhagensen

 

Mette With Hagensen, formand for Skole & Forældre. Skole & Forældre overvejer altid, hvorledes de digitale medier kan bruges til at udvikle nye og evt. light-udgaver af medlemstilbud, og på den måde støtte skolebestyrelsernes i deres arbejde for forældre og for børns udvikling. Hvordan kan digitale medier være platform for en light udgave af medlemstilbud?

Charlotte B Thomassen

Charlotte Bach Thomassen, generalsekretær og repræsentant for spejderorganisationerne. Spejderne er i den grad kendt for – ad fysisk vej – at kunne skabe engagement, og de bruger de sociale medier som en ‘højttaler’. Men er digitalisering en anledning til nytænkning eller er digitaliseringen blot et værktøj?