Tidligere afholdte

Staberg relations inviterer ledere i interesseorganisationer til intensive workshops, hvor I bliver inspireret af det, andre gør, og af det forskningen viser, når det handler om at geare foreningen til at  imødekomme tidens trends. Vælg mellem aktuelle temaer.

De fire seminarer i 2019 er under planlægning. Ring eller skriv til Helle Staberg, tlf. 61 30 70 51 eller mail helle@staberg-rm.dk., hvis du vil høre mere om temaer, tid, sted og datoer.

 Grib chancen i 2018:

III. Den synlige værdi af et medlemskab og nye kontingentmodeller?

Oplæg ved adm. dir. Thomas Møller Thomsen, FDM, og loyalitetsekspert Per Østergaard Jacobsen, CBS. Den 6. november 2018 kl. 14-17.00.

De fleste foreninger oplever at medlemmer er meget opmærksomme på hvad de får ud af at være medlem. ‘What’s in it for me’, lyder spørgsmålet og der skal være en åbenlys nytteværdi af medlemskabet for at et medlem vælger at forny medlemskabet og betale kontingent..

Den 6. november drøfter vi, om foreningens politiske arbejde for bedre vilkår for medlemmerne eller om attraktive rabataftaler betyder mest for medlemmerne, også i et loyalitetsperspektiv. Vi ser på forskellige muligheder for at kombinere sammensætning af medlemstilbud med forskellige kontingentmodeller.

Seminaret er afholdt.

 II. Få også de unge med i foreningsarbejdet’

Oplæg ved næstformand Charlotte Bach Thomassen, DGI, og direktør Klaus Bondam, Cyklistforbundet. Den 10. oktober kl. 8.00 – 11.00).

Tryk her – hvorfor deltage?

Både DGI og Cyklistforbundet eksperimenterer med nye måder at engagere det moderne menneske i foreningsarbejdet. Ved dette møde får I viden om, hvordan andre gør og får et idékatalog med konkrete metoder med hjem.

Se direktør Klaus Bondams opvarmining til mødet, klik på billedet.

Seminaret er afholdt.

 I. Udnyt digitaliseringen – med måde, men hvordan?

Oplæg ved forbundssekretær Villy Dyhr, HK, og forsker Anja Reinwald, Aalborg Universitet. Den 6. september 2018 kl. 14 – 16.30 (17.00).

Hvorfor deltage? Tryk her

HK er langt i digitaliseringen, og efter dette eftermiddagsmøde får I en håndfuld ideer, tips og tricks og ikke mindst en fornemmelse af, hvor faldgruberne er, når vi udnytter de digitale værktøjer til foreningsudvikling.

Hør hvad fornundssekretær Villy Dyhr, HK ser af muligheder og udfordringer.

Seminaret er afholdt.

 Mere om seminarerne:

Dansk foreningsdemokrati er på mange måder udfordret:

  • Medlemmerne kommer ikke af sig selv
  • Lysten til at tage del i den folkevalgte ledelse udebliver
  • Stigende behov for at agere som en yderst professionel forening
  • Digitaliseringen giver mange muligheder, men også dilemmaer

Grib derfor chancen. Deltag i en workshop for at høre andres erfaringer og gode råd.

Deltagerne er direktører, sekretariatsledere og deres ledergrupper samt bestyrelsesmedlemmer fra interesseorganisationer, dvs. fra fagforeninger, brancheorganisationer, ideelle foreninger, m.fl. Det foregår i eksklusive rammer om eftermiddagen i hhv. Kosmopol ved Nørreport Station og Valencia, som er Danske Advokaters konferencelokaler på Vesterbrogade, København. Før eller efter hvert seminar er der fri ‘networking’ over  et glas eftermiddagsvin/vand.

Deltagergebyr pr. workshop og deltager er 1.995 kr. eks. moms. Hvis I er to deltagere fra samme organisation er gebyret 1.895 kr. og ved tre eller flere 1.795 kr. eks moms pr. deltager.

Tilmeldingen er bindende. Faktura fremsendes efter tilmelding.

Download evt. folderen fra 2018 Grib chancen – tre aktuelle seminarer.