Foreningstjek

Et er at udvikle en langsigtet vision og en strategi med fokusområder. Et andet er at få den til at virke i praksis.

Et foreningstjek giver ledelsen et overblik over, hvordan strategien bedst muligt kommer til at virke. Det er en metode til at implementere strategien og få styr på økonomien.

ForerningstjekForeningstjekket giver et tydeligt billede af, hvad der skal til, for at medlemmerne kan mærke den nye strategi. Billedet viser hvad der virkeligt giver medlemmerne værdi, hvad der skal geares op og ned på, og hvordan det kan ske. Hvilke ressourcer der skal til, og hvor de kan komme fra. Vi får også svar på “hvad nu hvis vi prøver at gøre sådan….?”.

Det tager en dag et gennemføre et foreningstjek sammen med ledelse og bestyrelse. Helle Staberg styrer processen, sikrer fremgang og nytænkning og udarbejder efterfølgende den nødvendige dokumentation af processen.

Organisationen får med STABERG en ekstra hånd i en travl tid. En hjælp, som er uvildig og kan få øje på eventuelle blinde pletter i organisationen. En der kan stille de rigtige spørgsmål og en, der selv har mange års erfaring i medlemsorganisationer med at holde fokus på forretning og værdi for medlemmer.

Ring og få et uforpligtigende tilbud på forløbet.