I. Udnyt digitalisering – med måde, men hvordan?

Grib chancen og bliv inspireret om digitalisering af forbundssekretær Villy Dyhr, HK og forsker Anja Reinwald, Aalborg Universitet/Digitaliseringsinstituttet. Torsdag den 6. september kl. 14 – 17. 

HK er langt i digitalisering af organisationens service til medlemmerne. Men er der en øvre grænse for digitalisering i en forening? Hvordan udnytter vi digitaliseringens muligheder – uden at gå på kompromis med medlemmernes opfattelse af nære relationer og god sammenhængskraft i organisationen?

Udfordringen er primært at bruge de digitale værktøjer til at styrke medlemsdemokratiet, mener Villy Dyhr. Anja Reinwald, der er forsker ved Digitaliseringsinstituttet på Aalborg Universitet svarer på spørgsmålene ud fra hvad den digitale udvikling betyder for etablering af tætte relationer og muligheder for at kombinere det digitale og det fysiske.

Grib chancen og tilmeld dig/jer herunder. Deltag på egen hånd eller sammen med din ledergruppe og/eller med din bestyrelse. I bliver fyldt op med relevante erfaringer i løbet af tre timer. Der er mulighed for at sidde ved bord sammen med egen ledergruppe eller i kan vælge at mingle med de andre interesseorganisationer.

Uanset om I deltager flere sammen eller du deltager på egen hånd, så er resultatet en liste over ideer og faldgruber, som I kan arbejde videre med hjemme på kontoret.

Det foregår torsdag den 6. september 2018 kl. 14.00 – 16.30 (17.00) i  Kosmopols modelokaler, Fiolstræde 44, 1171 tæt ved Nørreport Station. Derefter er der god tid til networking over et glas vand/vin.

Deltagergebyr pr. workshop og deltager er 2.495 kr. eks. moms. Hvis I er to deltagere fra samme organisation er gebyret 2.295 kr. og ved tre eller flere 2.095 kr. eks moms pr. deltager.

Tilmeldingen er bindende. Faktura fremsendes efter tilmelding.

Tilmeld dig workshoppen

* Skal udfyldes

 
I har flere chancer for at drøfte muligheder og dilemmaer i interesseorganisationer i forbindelse med to andre GRIB CHANCEN workshop’s. Den ene handler om at gøre det attraktivt for de unge og det moderne menneske at deltage i foreningsarbejdet  (læs mere her) og den anden workshop handler om at skabe værdi i jeres medlemskab (læs mere her).