Udvikling/facilitator

Vi hjælper bestyrelser og ledergrupper med at være ambitiøse på medlemmernes vegne og med at beslutte hvilken vej, foreningen vil gå. Vi faciliterer processen, rådgiver, giver ny viden og giver eksempler på, hvordan andre foreninger takler udfordringerne.

Facilitator ved Folkemødet

Ved Folkemødet på Bornholm er der rig mulighed for at opnå fokus på jeres sag, den forskel som foreningen gør for samfundet og for medlemmerne. Helle Staberg er en erfaren facilitator og har faciliteret events og debatter både for foreninger og for for Staberg relations ved alle folkemøder siden 2013.  Helle hjælper både med planlægningsfasen, faciliteringen ved mødet og opsamlingen.

Helle deltager i forvejen ved Folkemødet 2019, så ring bare til telf. 61307051.

 

Facilitator til strategiproces

Hvis det er tid til at se på justering af jeres strategi eller måske tid til en ny strategi, så deltager vi både med foredrag om tidens udfordringer for foreninger og med inspiration til udviklingog professionalisering fra andre foreninger.

Vi faciliterer også hele strategiprocessen som regel med bestyrelse og ledergruppe som deltagere.  Resultatet er en plan for fremtiden. En plan, som både bestyrelse, medarbejdere og medlemmer er enig i og bakker op om.

Planen er så forankret i bevidstheden og er ikke bare en ‘mappe på hylde’. Den viser, hvad I vil og ikke vil og hvordan I vil gøre, og den viser hvad jeres fokus skal være i fremtiden for at sikre, at foreningen  fortsat er attraktiv for medlemmerne og gør den forskel for samfundet, som I ønsker. En strategi på en side, en ‘one-pager’.

Læs mere om:

Foreningsudvikling her.

Foreningens ‘forretningsmodel’ her.

Det kompetente bestyrelsesarbejde her.

Organisationen får med STABERG en ekstra hånd i en travl tid. En hjælp, som er uvildig og kan få øje på eventuelle blinde pletter i organisationen. En der kan stille de rigtige spørgsmål og en, der selv har mange års erfaring i medlemsorganisationer med at holde fokus på forretning og værdi for medlemmer. Ring og få et  tilbud på forløbet – Helle Staberg 61307051.