Kurser

Åbne kurser for ansatte, folkevalgte og frivillige i foreninger – efteråret 2019. Kurserne giver den nyeste viden og praksis indenfor udvikling af foreninger, tiltrækning og fastholdelse af medlemmer.

Deltagere:

Kurserne er for alle med interesse i at udvikle en forening og i at fastholde et medlemsdemokrati, der virker i dagens Danmark. Deltagerne er både ansatte, folkevalgte og frivillige, og de er fra såvel fagforeninger, brancheorganisationer, ideelle organisationer som NGO’er, mm.

Indhold:

Udgangspunktet er, at et medlemskab skal give medlemmerne en oplevelse af værdi – værdi for kontingent og/eller for indsats. Kurserne byder på oplæg med teori og praksis samt tid til debat og erfaringsudveksling. Alle kurser slutter af med opsamling af gode ideer, tips og tricks.

Tid, sted og gebyr:

Kurserne foregår i Vartovs mødelokaler, Farvergade 27, 1463 København K.
Der serveres kaffe og kag mm.

Kursusgebyr er 950 kr. eks. moms for hver deltager. Faktura eftersendes pr. mail og bedes betalt inden kurset.

De enkle kurser:

Kursus I. Whats in it for me? Medlemsværdi, der virker

Afholdes
onsdag den 2. oktober 2019 kl. 9-12. Dørene er åbne fra kl. 8.30.

Kurset handler om at få kendskab til sin forening på en måde, så I præcis ved, hvor det er, I bør skrue op eller ned, hvis fx medlemmernes behov ændrer sig, tilfredsheden falder eller hvis medlemmerne melder sig ud. Foreningstjekket er et redskab til at svare på ‘Hvad nu hvis vi ændrer….?’

Tilmeld dig ved at sende din titel, navn, organisation og kursusnummer I til helle@staberg-rm.dk. Læs også gerne mere her.

Kursus II. Strategi, der virker

Afholdes onsdag den 23. oktober 2019 kl. 9 -12 . Dørene er åbne fra kl. 8.30.

Kurset handler om, hvordan en forening på enkel vis kan udvikle en strategi, som er så enkel, at alle i organisationen helt af sig selv arbejder for den. Undervejs får I gode råd og ser på de faldgruber, I helst skal undgå.

Tilmeld dig ved at sende en mail med din titel, navn, organisation og kursusnummer II til helle@staberg-rm.dk. Læs også gerne mere her .

Kursus III. Bestyrelsesarbejde, der virker

Afholdes onsdag den 6. november 2019 kl. 9-12. Dørene er åbne fra 8.30.

Kurset handler om, hvad opgaverne i bestyrelsesarbejde er, og hvordan en bestyrelse sammen kan løse dem bedst. En bestyrelse tager mange beslutninger og beslutningsprocessen er fuld af dilemmaer. Men netop en fælles holdning til dilemmaerne er grundlaget for et rigtigt godt bestyrelsesarbejde.

Tilmeld dig ved at sende en mail med din titel, navn, organisation og kursusnummer III til helle@staberg-rm.dk. Læs også gerne mere her

Tidligere afholdte kurser se her