III. Skab værdi til medlemmerne

Grib chancen og giv mere værdi til medlemmerne. Mød administrerende direktør Thomas Møller Thomsen, FDM og loyalitetsekspert Mogens Bjerre, CBS. Tirsdag den 6. november kl. 14.00 – 16.30 (17.00) i ‘Valencia’.

Hvad giver mest værdi til medlemmerne – rabatordninger eller kompetent politisk arbejde for sagen? Eller god rådgivning, fagligt fællesskab, tryghed og sparring,  som er relevant at betale et kontingent for?

Vi stiller spørgsmålene til adm. dir. Thomas Møller Thomsen, FDM og loyalitetsekspert, associate professor, CBS, Mogens Bjerre.

 

En rundspørge blandt direktører for medlemsorganisationer i 2017 viste, at den største udfordring i dag er at bevare foreningens relevans.  At sikre medlemmerne en synlig og mærkbar værdi for deres kontingent. Konkurrencen om medlemmerne er stor og stiger fortsat.

Grib chancen og tilmeld dig/jer herunder. Deltag på egen hånd eller sammen med din ledergruppe og/eller med din bestyrelse. I bliver fyldt op med relevante erfaringer i løbet af tre timer. Der er mulighed for at sidde ved bord sammen med egen ledergruppe eller I kan vælge at mingle med de andre interesseorganisationer.

Uanset om I deltager flere sammen eller du deltager på egen hånd, så er resultatet en liste over ideer og faldgruber, som I kan arbejde videre med hjemme på kontoret..

Det foregår den 6. november kl. 14-17 i gode rammer i Valencia, Danske Advokaters konferencelokaler, Vesterbrogade 32, 1620 København V. Derefter er der god tid til networking over et glas vand/vin.

Deltagergebyr pr. seminar og deltager er 2.495 kr. eks. moms. Hvis I er to deltagere fra samme organisation er gebyret 2.295 kr. og ved tre eller flere 2.095 kr. eks moms pr. deltager.

Tilmeldingen er bindende. Faktura fremsendes efter tilmelding.

 

Tilmeld dig seminaret

* Skal udfyldes

 
I har flere chancer for at drøfte muligheder og dilemmaer i interesseorganisationer i forbindelse med to andre GRIB CHANCEN seminarer. Det ene seminar handler om at udnytte digitaliseringen optimalt i en medlemsorganisationer (læs mere her) og det andet seminar handler om at gøre det attraktivt for de unge og de moderne mennesker at deltage i foreningsarvejdet (læs mere her).