III. Skab værdi til medlemmerne

Grib chancen og giv mere værdi til medlemmerne. Mød adm. dir. Thomas Møller Thomsen, FDM og loyalitetsekspert Per Østergaard Jacobsen, CBS. Tirsdag den 6. november kl. 14.00 – 16.30 (17.00) i ‘Valencia’.

Hvad giver mest værdi til medlemmerne – billige forsikringer, rabatordninger eller kompetent politisk arbejde for sagen? Er det rabatordninger og  billige forsikringer, god rådgivning, fagligt fællesskab eller det politiske arbejde og missionen,  som er relevant at betale et kontingent for?

Vi stiller spørgsmålet til adm. dir. Thomas Møller Thomsen, FDM og ekstern lektor/loyalitetsekspert Per Østergaard Jacobsen, CBS.

En rundspørge blandt direktører for medlemsorganisationer i 2017 viste, at den største udfordring i dag er at bevare foreningens relevans! At sikre medlemmerne en synlig og mærkbar værdi for deres kontingent.

Grib chancen og deltag, gerne sammen med din ledergruppe og/eller med din bestyrelse. I bliver fyldt op med relevante erfaringer og viden på ultra kort tid. Der er mulighed for at sidde ved bord sammen med egen ledergruppe og drøfte, hvordan I kan bruge FDM’s og de andre deltageres erfaringer og de nyeste forskningsresultater om loyalitet i egen organisation.

Det foregår i gode rammer i Valencia, hos Danske Advokater, Vesterbrogade 32, 1620 København V. Derefter er der networking over et glas vand/vin.

Deltagergebyr pr. seminar og deltager er 2.895 kr. eks. moms. Hvis I er 2 deltagere fra samme organisation er gebyret 2.495 kr. og 3 eller flere 1.995 kr. eks moms pr. deltager.

Tilmeldingen er bindende. Faktura fremsendes efter tilmelding.

TILMELDING

 

Grib chancen og tilmeld jer - en af gangen, hvis I er flere fra samme organisation.

Jeg vil gerne deltage i seminaret 'Mest værdi for kontingentet?'. Den 6. november kl. 14.00 - 16.30 (17.00).

Evt. besked:

Faktura femsendes efter tilmelding.