II. Få også de unge med i foreningsarbejdet

Grib chancen og bliv inspireret af næstformand Charlotte Bach Thomassen og direktør Klaus Bondam. Onsdag den 10. oktober kl. 8.00-11.00.

Tomme pladser ved repræsentantskabsmødet, intet kampvalg – fornyelse og generationsskifte udebliver. Kun ’Tordenskjolds Soldater’ møder op til generalforsamlingen. Kan vi  lukke øjnene og vente på at det går over? Hvordan får vi fat i de unge eller rettere de moderne og engagerede medlemmer?

Vi stiller spørgsmålene til næstformand Charlotte Bach Thomassen, DGI og til direktør Klaus Bondam, Cyklistforbundet.  To organisationer, som ihærdigt afprøver nye måder at engagere alle medlemmer til at tage aktivt del i ledelsen. Bl.a. for at at sikre generationsskiftet i ledelsen af foreningen, lokalt og centralt.

Grib chancen og tilmeld dig/jer herunder. Deltag på egen hånd eller sammen med din ledergruppe og/eller med din bestyrelse. I bliver fyldt op med relevante erfaringer i løbet af tre timer. Der er mulighed for at sidde ved bord sammen med egen ledergruppe eller I kan vælge at mingle med de andre interesseorganisationer.

Uanset om I deltager flere sammen eller du deltager på egen hånd, så er resultatet en liste over ideer og faldgruber, som I kan arbejde videre med hjemme på kontoret.

Det foregår i Valencia, hos  Danske Advokater den 10. oktober kl. 8.00  – 11.00. Der er morgenmad og kaffe fra kl. 8.00 og seminaret starter kl. 8.30.

Deltagergebyr pr. seminar og deltager er 2.495 kr. eks. moms. Hvis I er to deltagere fra samme organisation er gebyret 2.295 kr. og ved tre eller flere 2.095 kr. eks moms pr. deltager.

Tilmeldingen er bindende. Faktura fremsendes efter tilmelding.

Tilmeld dig seminaret

* Skal udfyldes

 
I har flere chancer for at drøfte muligheder og dilemmaer i interesseorganisationer i forbindelse med to andre GRIB CHANCEN seminarer. Det ene seminar handler om at udnytte digitaliseringen optimalt i en medlemsorganisationer (læs mere her) og det andet seminar handler om at skabe værdi i jeres medlemskab (læs mere her).