II. Få også de unge med i foreningsarbejdet

Grib chancen og bliv inspireret af næstformand Charlotte Bach Thomassen og direktør Klaus Bondam. Onsdag den 10. oktober  kl. 8.00-11.00.

Tomme pladser ved repræsentantskabsmødet, intet kampvalg – fornyelse og generationsskifte udebliver. Kun ’Tordenskjolds Soldater’ møder op til generalforsamlingen. Kan vi  lukke øjnene og vente på at det går over? Hvordan får vi fat i de unge eller rettere de moderne og engagerede medlemmer?

Vi stiller spørgsmålet til næstformand Charlotte Bach Thomassen, DGI og til direktør Klaus Bondam, Cyklistforbundet.  To organisationer, som ihærdigt afprøver nye måder at engagere alle medlemmer til at tage aktivt del i ledelsen. Bl.a. for at at sikre generationsskiftet i ledelsen af foreningen, lokalt og centralt.

Grib chancen og tilmeld dig/jer herunder. Deltag på egen hånd eller sammen med din ledergruppe og/eller med din bestyrelse. I bliver fyldt op med relevante erfaringer på ultra kort tid. Der er mulighed for at sidde ved bord sammen med egen ledergruppe og drøfte, hvordan I kan bruge DGI’s og Cyklistforbundets og de andre deltageres erfaringer i egen organisation.

Det foregår i Valencia, hos  Danske Advokater den 10. oktober kl. 8.00 (8.30) – 11.00. Der er morgenmad og kaffe fra kl. 8.00 og seminaret starter kl. 8.30.

Deltagergebyr pr. seminar og deltager er 2.895 kr. eks. moms. Hvis I er to deltagere fra samme organisation er gebyret 2.495 kr. og ved tre eller flere 2.095 kr. eks moms pr. deltager.

Tilmeldingen er bindende.Faktura fremsendes efter tilmelding.

I har flere chancer for at drøfte muligheder og dilemmaer i interesseorganisationer, se GRIB CHANCEN seminaret om at skabe værdi i et medlemskab her og seminaret om at udnytte mulighederne i digitalisering uden at gå på kompromis med det tætte forhold til medlemmerne her.

TILMELDING

Grib chancen og tilmeld jer - en af gangen, hvis I er flere fra samme organisation.
Jeg vil gerne deltage i seminaret 'II. FÅ OGSÅ DE UNGE MED I FORENINGSARBEJDET'. Den 10. oktober kl. 8.00-10.30(11.00)

Evt. besked:

Faktura fremsendes efter tilmelding.