II. Få de unge med i foreningsarbejdet

Grib chancen og bliv inspireret af næstformand Charlotte Bach Thomassen og direktør Klaus Bondam. Onsdag den 10. oktober  kl. 8.00-11.00.

Tomme pladser ved repræsentantskabsmødet, intet kampvalg – fornyelse og generationsskifte udebliver. Kun ’Tordenskjolds Soldater’ møder op til generalforsamlingen. Kan vi  lukke øjnene og vente på at det går over? Hvordan får vi fat i de unge?

Vi stiller spørgsmålet til næstformand Charlotte Bach Thomassen, DGI og til direktør Klaus Bondam, Cyklistforbundet.  To organisationer, som ihærdigt afprøver nye måder at engagere medlemmerne på, bl.a. for at at sikre generationsskiftet i ledelsen af foreningen, lokalt og centralt.

Grib chancen og deltag i seminaret, gerne sammen med din ledergruppe og/eller med din bestyrelse. I bliver fyldt op med relevante erfaringer på ultra kort tid. Der er mulighed for at sidde ved bord sammen med egen ledergruppe og drøfte, hvordan I kan bruge DGI’s og Cyklistforbundets og de andre deltageres erfaringer i egen organisation.

Det foregår i Valencia, hos  Danske Advokater den 10. oktober kl. 8.00 (8.30) – 11.00. Der er morgenmad og kaffe fra kl. 8.00 og seminaret starter kl. 8.30.

Deltagergebyr pr. møde og deltager er 2.895 kr. eks. moms. Hvis I er 2 deltagere fra samme organisation er gebyret 2.495 kr. og 3 deltagere eller flere 1.995 kr. eks moms pr. deltager.

Tilmeldingen er bindende.Faktura fremsendes efter tilmelding.

TILMELDING

Grib chancen og tilmeld jer - en af gangen, hvis I er flere fra samme organisation.
Jeg vil gerne deltage i seminaret 'Nye måder at engagere unge i foreningsarbejdet'. Den 10. oktober kl. 8.00-10.30(11.00)

Evt. besked:

Faktura fremsendes efter tilmelding.