I. Kend den øvre grænse for digitalisering – hvis der er en!

Grib chancen og bliv inspireret af pioner forbundssekretær Villy Dyhr, HK og forsker Anja Reinwald, Aalborg Universitet/Digitaliseringsinstituttet. Torsdag den 6. september sidst på dagen. 

Er der en øvre grænse for digitalisering i en forening? Hvordan udnytter vi digitaliseringens muligheder uden at gå på kompromis med medlemmernes opfattelse af nære relationer og god sammenhængskraft i organisationen?

Vi stiller spørgsmålet til HKs direktør Villy Dyhr og forsker Anja Reinwald, Aalborg Universitet. HK er langt i digitaliseringen. HK har som pioner og flagskib på området opsamlet megen viden og erfaring med den digitale kontakt til medlemmer. Både indenfor videnformidling, service og rådgivning af medlemmer. Forsker Anja Reinwald, Aalborg Universitet svarer på spørgsmålet ud fra hvad den digitale udvikling betyder for etablering af tætte relationer og muligheder for at kombinere det digitale og det fysiske.

Grib chancen og deltag, gerne sammen med din ledergruppe og/eller med din bestyrelse. I bliver fyldt op med relevante erfaringer på ultra kort tid. Der er mulighed for at sidde ved bord sammen med egen ledergruppe og drøfte, hvordan I kan bruge HK’s og de andre deltageres erfaringer og de nyeste forskningsresultater i egen organisation.

Det foregår torsdag den 6. september 2018 kl. 14.00 – 16.30 (17.00) i  Kosmopols modelokaler, Fiolstræde 44, 1171 tæt ved Nørreport Station  kl. 14.00 – 16.30 (17.00). Derefter er der networking over et glas vand/vin.

Deltagergebyr pr. møde og deltager er 2.895 kr. eks. moms. Hvis I er 2 deltagere fra samme organisation er gebyret 2.495 kr. og 3 eller flere 1.995 kr. eks moms pr. deltager.

Tilmeldingen er bindende. Faktura fremsendes efter tilmelding.

Hvis du vil diskutere mere om at skabe værdi til medlemmerne, så vær med her.

TILMELDING

Tilmeld jer venligst en efter en.
Jeg vil gerne deltage i Grib chancen-seminaret: Er der en øvre grænse for digitaliseringen? Den 6. september kl. 14-17

Evt. besked:

Faktura fremsendes efter tilmelding.