Folkemøde 2016

Folkemødet, fredag den 17. juni kl. 8.45 – 9.45 i Mødeteltet, Sverigesvej, F18:

Fire topledere diskuterer: Forening med succes – hvad virker og hvad virker ikke?

Foreningsdirektør Benedikte Kaalund er en af indlederne.  Hun ved, at det er en livlig og lærerig debat, hun skal deltage i og siger  ‘Jeg glæder mig til at debattere det, vi i COOP ikke har fået øje på af effektive virkemidler, når det handler om loyalitet og medlemmer’.

Thomas Ehlers, som er formand for FADL’s mange unge medicinstuderende, vil netop udfordre COOP’s måde at arbejde med fastholdelse og tiltrækning, og han supplerer: ‘Ligesom andre interesseorganisationer føler vi (FADL), at vi er noget helt særligt med så mange unge, men spørgsmålet er, om vi er så specielle? Eller kan vi lære af de andre?

Også formand for Gymnasieskolernes Lærerforening Annette Nordstrøm Hansen glæder sig til debatten: ‘Men specielt  til at få gode ideer fra andre. Og til at blive udfordret på det, vi gør i GL. For mig er det vigtigt, at medlemmerne oplever GL som relevant og nærværende, siger hun.

Kim Høgh, adm. dir. i Hjerteforeningen fortsætter: ’Jeg glæder mig mest til at få umiddelbare kommentarer til det nye fokus og de nye metoder, vi har taget i brug i de seneste to år, hvor jeg har været med’.

Mød op i Mødetelt F18 kl. 8.45 den 17. juni. Bliv inspireret af ikke mindst alle deltagere, men også de fire indledere.  Alle fire vil på skift udfordre hinandens meget forskellige måder til at få succes på – ud fra teorier om det hele menneske – det hele medlemskab.

Se video om eventen ved Folkemødet 2016 her VIDEO.

Læs mere om succes for medlemmerne og ‘Det hele medlemskab – det hele menneske’ her.

Se billeder her fra den samme event de to forgangne år.

Bille folkemødet 2014

IMG_0290IMG_0288