Temagruppe

To  temagrupper

1. Temagruppe for direktører i interesseorganisationer. En gruppe af direktører/sekretariatsledere i medlemsorganisationer, som med fire møder om året diskuterer og inspirerer hinanden til at udvikle den top-professionelle medlemsorganisation. Organisationen med synlighed, kant og mening og med en ‘professionel’ tilgang til medlemmers, frivilliges og medarbejderes behov og ønsker. Nu og i fremtiden. Se her Direktører og sekretariatschefer .

2. Temagruppe for ‘udviklingschefer’ i interesseorganisationer. En gruppe af udviklings-, kommunikations- og medlemschefer’, som med fire møder om året arbejder med den moderne medlemsorganisation, med metoder til at udvikle foreningens arbejde, forretningsudvikling, fastholdelse og – rekruttering af medlemmer. Se her Udviklingschefer.

Som deltager i en af de to grupper får du ny viden og inspiration, stof til læring og et kendskab til best practice indenfor såvel den strategiske udvikling af en interesseorganisation og den praktiske del af drift af det medlemsvendte arbejde. I begge grupper får du teoretiske/praktiske oplæg fra universiteter, andre organisationer og fra gruppen selv, masser af cases og runder, hvor vi agerer som konsulenter for hinanden.