Temagrupper

To temagrupper

1. Temagruppe for direktører i interesseorganisationer. En gruppe af direktører/sekretariatsledere i medlemsorganisationer, som med fire møder om året diskuterer og inspirerer hinanden til at udvikle den top-professionelle medlemsorganisation. Organisationen med synlighed, kant, mening og med en professionel tilgang til medlemmers, frivilliges og medarbejderes behov og ønsker. Nu og i fremtiden. Se her Direktører og sekretariatschefer .

2. Temagruppe for udviklingschefer i interesseorganisationer. En gruppe af udviklings-, kommunikations- og medlemschefer, som med fire møder om året arbejder med den moderne medlemsorganisation, metoder til at udvikle foreningens arbejde, forretningsudvikling, fastholdelse og rekruttering af medlemmer. Se her Udviklingschefer.

Som deltager i en af de to grupper får du ny viden og inspiration, stof til læring og et kendskab til best practice indenfor såvel den strategiske udvikling af en interesseorganisation og den praktiske del af drift af det medlemsvendte arbejde. I begge grupper får du teoretiske/praktiske oplæg fra universiteter, andre organisationer og fra gruppen selv, masser af cases og runder, hvor vi agerer som konsulenter for hinanden.